De praktijk

Bij fitter Fysiotherapie is toegankelijkheid het belangrijkste speerpunt.

Fysiotherapie moet voor iedereen toegankelijk zijn ongeacht de dikte van de portemonnee of het aantal behandelingen in de aanvullende verzekering. Daarom is een intake altijd gratis en een reguliere zitting bijna 40% goedkoper dan bij andere fysiotherapiepraktijken. Hoe dat kan? Omdat we de kosten laag kunnen houden, kunnen we fysiotherapie goedkoper aanbieden. Dus wel de kwaliteit maar dan toegankelijker.

Tijdens de gratis intake wordt uw klacht onderzocht en krijgt u adviezen mee over de klacht. Tijdens de intake wordt er besproken of fysiotherapeutische behandelingen nodig zijn of dat de klacht op andere manieren verholpen kan worden.

Toegankelijkheid slaat ook op de openingstijden van Fitter Fysiotherapie. We zijn in voornamelijk open in de avonden en in de weekenden. Bij een acute klacht streven we ernaar om binnen 24 uur de intake te plannen, ongeacht het weekend. Daardoor kunnen we bij acute klachten direct actie ondernemen. U kunt fitter fysiotherapie op meerdere manieren contacten. Dat kan telefonisch, via de mail, via whatssapp of via facebook. Wanneer u een vraag heeft, advies wilt t.a.v. uw klacht of een oefenschema wenst, dan neemt de therapeut hier voldoende tijd voor en dit hoort gewoon bij de service die wij bieden als Fitter Fysiotherapie.

Als laatste slaat toegankelijkheid op de manier van fysiotherapie bedrijven. U en uw klacht staan centraal en de behandeling zal altijd een samenwerking zijn tussen u en de therapeut We vinden het belangrijk dat u tijdens het gehele behandeltraject weet wat uw klacht is, waarom we een interventie plaatsen en wat de gevolgen van een interventie kunnen zijn. Daarom nemen we bij de intake voldoende tijd om uit te leggen wat uw klacht is. Daardoor houdt u grip op het behandeltraject en wordt de fysiotherapeutische behandeling meer een samenwerken tussen u en de therapeut.

Openingstijden

Fitter fysiotherapie is de volgende momenten aanwezig bij Fitter:

maandag:8:00 - 9:30
dinsdag:19:00 - 21:00
woensdag:19:00 - 21:00
donderdag:18:30 - 21:00
vrijdag:niet aanwezig
zaterdag:9:00 - 12:00
zondag:9:00 - 12:00

Contact

Langekamp 13k
5306 GV Brakel
06 485 744 06
info@fitter-fysio.nl
Facebook
LinkedIn

Plan uw route